Področje uporabe stroja za peskanje s kavljem

- 2022-11-30-

Stroj za peskanje s kavljemje nekakšen stroj za peskanje, ki se uporablja za površinsko čiščenje ulitkov, odkovkov, avtomobilskih delov in jeklenih konstrukcij. Lahko odstrani rjo, oksidno kožo, utrdi in odstrani pesek na površini kovinskih delov. Po čiščenju bodo kovinski deli imeli enakomerno hrapavost in odpravili notranje napetosti.


Peskalni stroj s kavljem je primeren za površinsko čiščenje ali utrjevanje s peskanjem srednjih in majhnih ulitkov in odkovkov v livarski, gradbeni, kemični, mehanski in električni, obdelovalni industriji in drugih industrijah. Stroj za peskanje s kavljem je še posebej primeren za površinsko čiščenje in utrjevanje s peskanjem ulitkov, odkovkov in jeklenih konstrukcij številnih vrst in majhnih serij, da se odstrani majhna količina peska, peščene sredice in oksidne kože na površini obdelovanca; Primeren je tudi za površinsko čiščenje in utrjevanje toplotno obdelanih delov; Posebej primeren je za čiščenje vitkih, tankih sten in zlahka lomljivih delov, ki niso primerni za trke. Stroj za peskanje s kavljem se pogosto uporablja tudi v proizvodnji strojev, inženirskih strojih, rudarskih strojih, tlačnih posodah, avtomobilih, ladjah in drugih industrijah za izboljšanje kakovosti videza in stanja površinskega procesa delov izdelka.


Stroj za peskanje s kavljem je stroj za vlivanje, ki uporablja visokohitrostno rotacijsko rotorje, da vrže sadre na neprekinjeno obračen obdelovanec v bobnu, da doseže namen čiščenja obdelovanca. Primeren je za odstranjevanje peska, rje, lusk in površinsko utrjevanje ulitkov in odkovkov pod 15 kg v različnih industrijah. Stroj za peskanje s kavljem je opremljen z edinstveno napravo za zbiranje prahu, tako da mesto namestitve ni omejeno s prezračevalnim cevovodom delavnice, sanitarno stanje pa je dobro. Stroj je opremljen z napravo za samodejni izklop, ki je enostavna za upravljanje.