Zahteve glede vzdrževanja stroja za peskanje

- 2022-04-29-

1. Vedno preverite, ali vstroj za peskanje, in ga pravočasno očistite, da preprečite, da bi ovire vsake transportne povezave tvorile ovire za opremo.

2. Pred preverjanjem skrbno pripravite evidenco računov med zaposlenimi.

3. Izvedite sekundarni pregledstroj za peskanjev vsaki izmeni, predvsem vključno z: zaščitnimi ploščami, rezili, rotorji, gumijastimi zavesami, usmerjevalnimi rokavi, valjčnimi mizami in drugimi obrabnimi deli, in jih pravočasno zamenjajte, če se odkrijejo težave.

4. preverite usklajenost električnih komponentstroj za peskanje, še posebej preverite, ali so vijaki zrahljani, in jih pravočasno zategnite.

5. Redno preverjajte, ali je polnjenje z oljem vsakega delastroj za peskanjeustreza zahtevam.

6. Zborna telesna straža vstroj za peskanjepreverite vsak dan in če pride do poškodbe, ga takoj zamenjajte.

7. Thestroj za peskanjemora kadar koli preveriti učinek čiščenja. Če pride do kakršnih koli nepravilnosti, jih je treba takoj ustaviti in opraviti splošni pregled opreme.

8. Preden vklopitestroj za peskanje, mora osebje preveriti, ali različna stikala krmilne omarestroji za peskanjeso v zahtevanih nastavitvenih položajih, nato pa vklopite stroj, da preprečite napačno delovanje, poškodbe električne opreme in opreme za nastavitev stroja ter povzročite poškodbe nastavitev opreme.

shot blasting machine