Področje uporabe stroja za peskanje s prehodom

- 2022-04-18-

1. Tovarna ležajev
Vsi vemo, da je treba ležaje vtisniti v kalup. Običajno, ko je ležaj stisnjen, ni tako grob in gladek. Seveda včasih niso izključeni tudi hudi primeri. V tem času prehod skozistroj za peskanjelahko opravlja svojo funkcijo, da naredi to grobo nosilno površino gladko.
2. Ladjedelnica
Vsi vemo, da imajo ladjedelnice veliko jeklenih plošč in če jeklene plošče niso zaščitene, zlahka zarjavijo. Če z rjo ne ravnate pravilno, kakovost ladje ne bo zagotovljena. Thestrel stroj za peskanjeje dober stroj za odstranjevanje rje, ki prihrani čas in učinkovitost.
3. Proizvodnja avtomobilov
Veliko delov avtomobila je treba med proizvodnjo polirati. Ker trdnosti in prvotne oblike teh delov ni mogoče spremeniti, je treba iti na drugostroj za peskanjeza reševanje teh težav.
4. Tovarna strojne opreme
Komponente strojne tovarne so zelo zahtevne in majhne. Ročno reševanje tega problema je težko. Zato bomo za obdelavo površine teh delov uporabili ustrezno vrsto stroja za peskanje.
5. Tovarna jekla
Ko jeklo sprostimo, bomo ugotovili, da bo pokazalo veliko robov, kar ima velik vpliv na kakovost jekla. Thestroj za peskanjelahko odstrani robove na jekleni površini in naredi površino gladko. S tem je zagotovljena kakovost jekla.